Lost Vape Orion pod: Ο Τζακ Νόρις συναντά τα pods

Lost Vape Orion pod quick review

Από την πρώτη στιγμή που το είδα γύρισα τον κόσμο ανάποδα για να το αποκτήσω. Ο Αγαπούλας και η Ειρήνη βαρέθηκαν να με ακούνε όλη μέρα να μουρμουράω μέχρι να το φέρουμε.

Παρατηρήσεις

  • Καταρχήν είναι μικρό. Οι φωτογραφίες το αδικούν, είναι κυριολεκτικά… μπόμπος! Λόγω του ατσάλινου σώματος του είναι σχετικά βαρύ. Πολύ ποιοτική κατασκευή, προσεγμένο φινίρισμα με real carbon fiber πανελ.
  • Έχει πλακέτα evolv DNA go η οποία το πάει στα μεγάλα σαλόνια.
  • Η συσκευασία του περιέχει 3 αντιστάσεις, τις οποίες δεν θα τις έλεγες και φθηνές
  • Η τάπα γεμίσματος είναι εξωτερική (όπως σε κανένα άλλο pod). Δίκαια λοιπόν το γέμισμα του είναι το πιο εύκολο συγκρινόμενο με οποιοδήποτε άλλο pod κυκλοφορεί εκεί έξω.

Στην πράξη

  • Ατμιστικά είναι πολύ δυνατό με πολύ πυκνό ατμό. Αν και pod δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από άλλα γαιδουρίσια mod. Θα ήθελα λιγότερο αέρα και μια αντίσταση ακόμα περίπου στο 1ohm γιατί η 0,5 είναι κοντά στο mtl (αλλά πιο αεράτη) και η 0,25 είναι σα να ρουφάς αέρα και να κάνεις βουτιά στα 100 μέτρα. Στα άλατα δεν θα έλεγα όχι, όμως μόνο αν θέλουμε χτύπημα συνδυασμού Bruce Lee με Chackie Chan.
  • Η αντίσταση έχει κάνει περίπου 45ml και συνεχίζει ακάθεκτη!
  • Η μπαταρία για το μέγεθος του είναι εξαιρετικά μεγάλη. Σε συνδυασμό με το κύκλωμα της evolv DNA go μου έδωσε μια σεβαστή αυτονομία της τάξεως των ~5ml. Ο χρόνος φόρτισης είναι 75 λεπτά, μπορώντας παράλληλα να κάνουμε καμία κλεφτή τζουρίτσα, αλλά όχι συχνά πυκνά, γιατί έτσι μειώνουμε το προσδόκιμο ζωής της μπαταρίας.
  • Στη συσκευασία μας δίνει και lanyard για να το κρεμάσουμε από το λαιμό μας. Ιδιαίτερα πρακτικό μιας και πλέον με τα pod δεν ψάχνω τη συσκευή μου που την ξέχασα! Το λάστιχο που το αγκαλιάζει περνάει δίπλα από το fire button και κάνει τη χρήση του λίγο δύσχρηστη… μικρό το κακό.
  • Έχει σφιχτό ρυθμιστή αέρα κάνοντας το νυχάκι ή κάτι αντίστοιχο απαραίτητο για τη ρύθμιση του.
  • Πάμε λίγο στο κύκλωμα: Πρόκειται για ένα DNA το οποίο δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα υπόλοιπα αδελφάκια του. Το βάζω στο pc με το πρόγραμμα της εταιρείας «evolv dna escribe» και κάνω τις απαραίτητες (για λίγους) ρυθμίσεις, αν και out of the box δουλεύει τέλεια! Στο πλάι έχει δύο κουμπάκια. Με το κάτω κουμπί λοιπόν μας δίνεται η  δυνατότητα αλλαγής της έντασης σε τρία χρώματα: άσπρο, μπλε, και κόκκινο που το κάνει πυροτέχνημα!!!

Θα κλείσω λέγοντας πως το Orion μοιάζει με τον Τζακ Νόρις. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που δεν ξέρει… Πως να χάνει.

https://www.atmistique.gr/product/lost-vape-orion-pod/

 

TasosΓια όσους δεν γνωρίζουν από κοντά τον Τάσο, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε… Ο Τάσος, κατά κόσμον Μέγιστος, είναι έξι συναπτά χρόνια ατμιστής. Έχει δοκιμάσει τα πάντα. Αν κάτι αρέσει στον Τάσο σίγουρα πληρεί αυστηρές προδιαγραφές. Πρόκειται για έναν ομολογουμένως αυστηρό κριτή που δεν βάζει νερό στο… τανκάκι του.

Αφήστε μια απάντηση