Μια φορά και έναν καιρό…

και πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2011 ο Κωνσταντίνος αγόρασε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για να κόψει λέει το κάπνισμα.

Μόλις το ακούσανε οι δικοί του, για καλό και για κακό, εκκενώσανε το σπίτι και την πόλη. Ο Κωνσταντίνος όμως είχε ενθουσιαστεί με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τον έπιασε και το δημιουργικό του και λέει: «δεν ανοίγω ένα μαγαζί να δείξω και στους άλλους πως να το κάνουν;». Για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του όμως χρειαζόταν τον καλύτερο συνεργάτη. Τότε σ’ ένα forum γνώρισε έναν υπέροχο άνθρωπο, τον Βασίλη .

Ο Κωνσταντίνος και ο Βασίλης ήταν από την αρχή πολύ σχολαστικοί και δεν ήθελαν στο μαγαζί να πουλάνε αυτά που έχουν όλοι. Ήθελαν να τεστάρουν καλά το πως λειτουργεί το κάθε προϊόν και κυρίως γιατί να επιλέξουν εκείνο και όχι ένα άλλο. Ξημεροβραδιαζόταν λοιπόν να διαβάζουν και να δοκιμάζουν κάθε νέο προϊόν που έβγαινε. Έτσι τον Μάιο του 2012 το Atmistique άνοιξε την πόρτα του.

Τι σόι παραμύθι είναι αυτό θα σκεφτείτε που είναι όλοι καλοί και δεν έχει ούτε μάγισσες, ούτε δράκους; Και θα έχετε δίκιο. Στο δικό μας παραμύθι δεν υπάρχει κανένας κακός, όμως τον Μάρτιο του 2013 συνέβη ένα μεγάλο κακό… Ο Βασίλης έφυγε ξαφνικά από κοντά μας για τη γειτονιά των αγγέλων. Θα μπορούσαμε να σας πούμε πολλά ακόμα για αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο, αλλά κάποια πράγματα πονάνε πολύ για χωρέσουν σε ένα παραμύθι. Έτσι αναγκαστήκαμε να συνεχίσουμε την ιστορία του Atmistique χωρίς αυτόν.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν εκεί που καθόταν στο μαγαζί μονολογεί και λέει: «I have a dream!» Τρίξανε τα κόκαλα του Martin Luther King, ενώ οι υπόλοιποι κλασικά έτρεξαν πανικόβλητοι. Τον ακούει και ο Τάσος o moder και αποφασίζουν μαζί να φτιάξουν τα Atmistique Series. Όνειρό τους λέει είναι να κατασκευάζουν εδώ στην Ελλάδα προϊόντα προσεγμένα και πρωτότυπα. Το ‘παν και το ‘καναν και σε λίγο καιρό τα Atmistique series άρχισαν να ταξιδεύουν, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σ’ όλον τον κόσμο.

Αρκετούς μήνες αργότερα μπαίνει και η ωραία Ειρήνη στο μαγαζί να αγοράσει έναν Eviva. Εκεί λοιπόν που τα αγόρια της έδειχναν το προϊόν εκείνη σκεφτόταν πως θα ήταν να έφτιαχνε εκείνη τις παραγγελίες, να μιλούσε και εκείνη με τους πελάτες και όλα αυτά που… κάνει μέχρι και σήμερα.

Τα χρόνια περνούσαν και ο Γιάννης πήρε την απόφαση από πελάτης και φίλος του μαγαζιού να γίνει πλέον συνεργάτης. Και κόλλησε και αυτός…

Από τότε οι μέρες στο Atmistique κυλάνε ήρεμα και δημιουργικά. Η ομάδα φτιάχνει και άλλα προϊόντα, περνάει και άλλα ξενύχτια, θυμάται τον Βασίλη, δοκιμάζει και ξαναδοκιμάζει υγρά. Συνέχεια κοιμούνται και ξυπνούν με αγάπη για τη δουλειά τους και την έγνοια να είναι οι πελάτες τους ευχαριστημένοι.

Και έτσι… εξυπηρετούν αυτοί καλά για να ζείτε εσείς καλύτερα!

Konstantinos

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Οι μισοί τον αποκαλείτε «αγαπούλα» και οι άλλοι μισοί «αχώνευτο». Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπος που αγαπάτε να μισείτε..

Tasos

ΤΑΣΟΣ
THE MODER

Όλα τα δημιουργεί και όλα τα επισκευάζει. Ο Τάσος είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση… εεπ το αντίθετο ήθελα να γράψω. Εμείς τον φωνάζουμε «μέγιστο», εσείς κάντε ότι νομίζετε.

Irene

ΕΙΡΗΝΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ειρήνη, η καλλιτέχνης της παρέας. Καθημερινά με χαμόγελο εξυπηρετεί και ετοιμάζει τις παραγγελίες σας «ζωγραφίζοντας» κυριολεκτικά και μεταφορικά. Να τα έχετε καλά μαζί της γιατί εκείνη επιλέγει τα δωράκια σας…

Lagos

ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΥΡΩΝΑ

«Atmistique χωρίς ΓιAννη, προκοπή δεν κAνει». Γι’ αυτό και ο Γιάννης, ή αλλιώς το «γελαστό παιδί» βάζει καθημερινά τα δυνατά του στο νέο κατάστημα του Βύρωνα για να σας εξυπηρετήσει.