Προσοχή! Τα προϊόντα αυτής της σελίδας απευθύνονται ΜΟΝΟ σε ΕΝΗΛΙΚΕΣ άνω των 18 ετών. Επίσης, χρησιμοποιούμε COOKIES για να παρέχουμε βελτιστοποιημένη εμπειρία στους επισκέπτες μας. Αν συνεχίσετε, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με τα παραπάνω OK
+30 215 530 3774
$ £
Madness RDA
 • Δωρεάν Μεταφορικά
  Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες εντός Ελλάδας αξίας άνω των 30€

 • Ασφαλείς Συναλλαγές
  Οι αγορές σας πραγματοποιούνται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Paypal και της Eurobank

 • Αποστολές σε όλο τον κόσμο
  Αποστέλλουμε καθημερινά μέσω της DHL και των ΕΛΤΑ

 • Τηλεφωνικές Παραγγελίες
  Πραγματοποιήστε και τηλεφωνικά τις παραγγελίες σας καλώντας στο 2102015636

Madness RDA

Atmistique series


 

50.00

Σε Απόθεμα
+

“You just have to trust your own madness”
Clive Barker

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν εμάς τους ατμιστές λίγο λοξούς. Ε, λοιπόν δεν έχουν δει τίποτα ακόμα γιατί η απόλυτη παράνοια μόλις κυκλοφόρησε… O Madness είναι ένας συμπαγής ατμοποιητής ντρίπινγκ μονής ή διπλής αντίστασης, πρόθυμος και ικανός να αντιμετωπίσει την κάθε σας λογική ή παράλογη απαίτηση!

Πλούσιος ατμός ή πλούσια γεύση; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!

Όσοι ελκύονται από τα ακραία συναισθήματα σιχαίνονται τα διλλήματα. Θέλουν να τα έχουν όλα δικά τους και το καταφέρνουν χάρη στον Madness! Ο ατμοποιητής διαθέτει δύο ρυθμιζόμενα κανάλια τροφοδοσίας αέρα των 3μμ, τα οποία «βλέπουν» κάθετα την αντίσταση προσφέροντας το μέγιστο της γεύσης που μπορείτε να απολαύσετε. Ταυτόχρονα, έχει δύο πλαϊνές ρυθμιζόμενες τρύπες διαστάσεων 4.2μμ * 3μμ οι οποίες «χτυπούν» οριζόντια την αντίσταση και σε συνδυασμό με τα κάθετα κανάλια μπορούν να σας παρέχουν πλούσια παραγωγή ατμού.

Τώρα το πάθος σας είναι πάντα ευχάριστο… καθώς η καμπάνα είναι κατασκευασμένη από Ketron PEEK, θερμικά μη αγώγιμο υλικό, για να κρατήσει τις τυχόν υψηλές θερμοκρασίες μακριά από το στόμα σας. Οι επιλογές σας συνεχίζουν να είναι πολλές… αφού στη θέση του επιστομίου μπορεί να τοποθετηθεί αντάπτορας προκειμένου να τοποθετήσετε το 510 επιστόμιο της αρεσκείας σας.

Πλέον η απόλαυσή σας είναι περισσότερο αυτόνομη… διότι το κυρίως σώμα μπορεί να χωρέσει μέχρι και 1.8μλ, διαθέτοντας λεκάνη και δύο κάθετους σωλήνες αέρα για την αποφυγή ανεπιθύμητων διαρροών. Όλα γίνονται πιο εύκολα… μιας και πάνω στο σώμα είναι τοποθετημένοι και οι δύο αρνητικοί πόλοι, οι οποίοι σε συνδυασμό με τον τρόπο κατασκευής του θετικού πόλου εγγυώνται άνετο σφίξιμο των αντιστάσεων σας. Οι πόλοι μπορούν να δεχθούν διατομές συρμάτων από 0.25μμ μέχρι 1.0μμ και δίνουν τη δυνατότητα μονών ή διπλών αντιστάσεων.

Ο madness πατάει σταθερά στα πόδια του για να σας απογειώσει… αφού ο θετικός πόλος του 510 σπειρώματος είναι πολύ σταθερός και προεξέχει κατά 0.8μμ προκειμένου να δίνει σταθερή σύνδεση με υβριδικού τύπου μπαταριοθήκες.

Στη συσκευασία του θα βρείτε επίσης:
- Έναν αντάπτορα επιστομίου
- Ανταλλακτικά o-rings
- Ανταλλακτικές βίδες θετικού & αρνητικού πόλου
- Βαμβάκι τύπου rayon και σύρμα για τις πρώτες σας αντιστάσεις


Χαρακτηριστικά
- Διαστάσεις:32,85μμ ύψος και 22μμ διάμετρο
- Το επιστόμιο έχει ύψος 14,6μμ και διάμετρο εσωτερική 11μμ / εξωτερική 14μμ.
- Υλικό κατασκευής: Η βάση του είναι κατασκευασμένη από ατσάλι AISI 304L και τα μονωτικά του θετικού πόλου από Ketron PEEK.

Διαθέσιμο μόνο σε μη Ευρωπαϊκές χώρες

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Μπορεί να χρειάζεστε και:

 
Drip-tip Eviva ss304L

Drip-tip Eviva ss304L

  9.00
   
KohGenDo

KohGenDo Japanese organic cotton

  2.50
   
MicroCoil Jig

MicroCoil Jig

  4.50
   
Outlaw flavor

Outlaw άρωμα

  7.50
Δεν υπάρχει απόθεμα